Гари Родригес напусна Левски 25.01 | 13:07

Холандецът пътува за София, а след това за Испания

От Иво Вецев

Най-добрият футболист на Левски през 2013 година Гари Родригес ще смени клубната си принадлежност до края на януарския трансферен прозорец, стана ясно днес.

Звездата на тима напусна лагера на "сините" в Созопол преди днешната контрола срещу Черноморец, като той ще пътува за София, откъдето ще тръгне заедно със своите агенти към Испания, където Тодор Батков вече се е договорил с новия му отбор.

Според различни източници, става въпрос за елитния Елче, който се изкачи в Примера дивисион през миналата година и до момента се представя сравнително успешно. В Испания са харесали техниката на холандеца, който трябва само да мине медицински прегледи и да се договори за финансовите си параметри.

До понеделеник всичко трябва да е ясно и официално, като Левски вероятно ще прибере около 600 хиляди евро от сделката.

През лятото цената на Гари Родригес нарасна до над милион евро, но нуждата от свежи средства на "Герена" принуди "сините" да занижат своите претенции, за да могат да продадат звездата си възможно най-бързо.

Антонио Вутов вече беше продаден в Удинезе, а тимът беше напуснат от Везалов, Милиев и Пинто. Очаква се в най-скоро време и Гаджев да се сбогува с Левски.

Водещи

Най-четени