Георги Миланов: С Бербатов можехме да сме в Бразилия 21.11 | 16:07

Хлафът на ЦСКА (Москва) шокиран от скандалите в младежкия тим

От Божидар Азманов

Халфът на националният отбор и ЦСКА (Москва) Георги Миланов заяви, че Димитър Бербатов би допринесал много за тима на Любослав Пенев и с него в състава си България би имала шанса да се класира на Световно първенство.

"Такъв футболист като Бербатов е рядко срещан в България. За мен щеше да бъде голямо удоволствие да играя с него. Ако той беше в атаката, нещата може би щяха да бъдат по-различни, но не искам да коментирам тази тема.

За мен той е голям футболист и му желая всичко най-хубаво. Но с него отборът наистина щеше да изглежда по съвсем различен начин", сподели Миланов пред bTV.

Той допълни, че националният селекционер Любо Пенев е с основна заслуга за техническото и организационно израстване на тима.

Халфът на московските "армейци" не скри мнението си и относно скандалите около младежкия тим. Той бе категоричен, че случилото се преди и по време на решителните евро квалификации с Дания и Словакия не е в рамките на нормалното и се е отразило на отбора.

Припомня, че бившият футболист на Литекс, който по принцип играе за мъжкия състав, бе част от тима на Михаил Мадански последните две срещи.

Как Георги Миланов коментира скандалите в младежката селекция вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени