Гуардиола доволен от победата на Байерн над Манчестър Сити 03.10 | 09:24

Баварците се наложиха с 3:1 при гостуването си на "гражданите"

От Мариян Найденов

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола заяви след победата над Манчестър Сити в Шампионската лига, че е останал изключително доволен от играта на своите футболисти.

Баварците се наложиха с 3:1 като гости, а според испанския специалист "гражданите" са допуснали грешки във важни моменти от мача.

"Пресирахме съперника добре, когато не владеехме топката и това принуди Сити да играе с дълги топки, които ние успявахме да спечелим. Футболистите ми се движеха добре и създадоха много положения", коментира Гуардиола.

"Щастливи сме, че играхме по такъв начин срещу голям клуб като Манчестър Сити. Обичам мачовете в Англия, а когато отборът ми се представя на толкова високо ниво, няма как да не съм щастлив. Доволен съм от играта на футболистите си", добави Пеп.

"Байерн е показвал и в миналото на какво е способен и тази вечер не беше изключение. Изключително сме щастливи, че направихме толкова силен мач като гости на един от най-добрите английски отбори.

Сега трябва да покажем същата игра и в реванша на "Алианц Арена", но дотогава няма да спрем да работим и да опитваме да се усъвършенстваме", завърши наставникът на Байерн.

Водещи

Най-четени