Димитър Бербатов се очаква да поведе Юнайтед срещу Алдършот в Карлинг къп 24.10 | 16:53

Mirror смята, че Димитър Бербатов ще поведе атаката на тима си, а негов партньор да бъде Майкъл Оуен в гостуването от 4-ия кръг на турнира.

От Даниел Любомиров

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън вероятно ще започне с радикалните промени в състава си още от утрешния двубой на "червените дяволи" срещу Алдършот. Mirror очаква Димитър Бербатов да поведе атаката на тима си, а негов партньор да бъде Майкъл Оуен в гостуването от 4-ия кръг на турнира.

Неманя Видич, който не попадна в състава на шампионите при злополучния мач със Сити ще бъде на линия за двубоя с тима от Лига 2. Сръбският национал си изкара червен картон при тежкото гостуване на Оцелул Галац в Шампионската лига и може би заради това не бе използван в дербито на Манчестър. Джонатан Еванс обаче разочарова тотално за пореден път и също бе изгонен директно, което автоматично го изключва за срещата от Карлинг къп.

Неубедителното представяне на Юнайтед в халфовата линия отново провокира специалистите на Острова да критикуват решението на Сър Алекс да се откаже от трансфера на Уесли Снайдер. Шотландският тактик пък може да изненада противника си с включването на не толкова познато лице в средата на терена - французина Пол Погба.

Непретенциозният противник и ниският статус на турнира в листа на приоритетите на Юнайтед са основната причина да се смята, че сега е моментът Димитър Бербатов да поиграе и да докаже, че незаслужено е пренебрегван от Сър Алекс.

Водещи

Най-четени