Димитър Бербатов ще играе благотворителен мач в Бургас 27.06 | 09:26

Отборът на българина ще се изправи срещу тима на Джибрил Сисе

От Краси Киров

Двама футболисти на Висша лига ще играят благотворително в Бургас. Един срещу друг на терена ще излязат Отбора на сърцето на Димитър Бербатов и тимът на "Бургас Бийч", воден от Джибрил Сисе.

Те ще играят благотворително за "Фондацията на Бербатов". Това съобщиха от фирма "Бургас бийч", с чиято подкрепа се организира проявата.

Дербито ще се състои на 28 юни от 20:00 часа на спортен комплекс "Зорница". За "Отбора на сърцето" ще играят известни артисти и музиканти.

В състава на "Бургас Бийч" ще участват известни български футболисти. Мачът ще бъде благотворителен, а всички събрани средства ще се предоставят на "Фондацията на Бербатов".

На специални места край терена ще бъдат поставени урни за доброволни дарения. Джибрил Сисе е европейски клубен шампион на Ливърпул, играл е за Оксер, Марсилия, Съндърланд, Лацио, Панатинайкос и други.

В кариерата си има повече от 200 гола в официални мачове. През последната година Джибрил успява да съчетае участие в Висшата лига с DJ участия в европейски нощни клубове. На 29 юни Джибрил Сисе ще се изяви и в амплоато си на DJ в Бургас.

Водещи

Най-четени