Димитър Пенев разочарован от новите попълнения 04.03 | 21:17

Наставникът на ЦСКА призна, че неговите играчи не са се представили добре в днешния двубой с Черноморец в Бургас

От Константин Симидчийски

Старши-треньорът на ЦСКА Димитър Пенев бе видимо недоволен от своите футболисти след мача срещу Черноморец днес.

"Червените" започнаха с поражение участието си в пролетния дял на шампионата, губейки с 0:2 гостуването си на ст. "Лазур" край морето. Пенев от своя страна подчерта, че е останал разочарован от новите попълнения на 31-кратните шампиони.

"Неприятно е да загубиш. През седмицата казах, че новите са тук, за да ни помогнат, но те не показаха нищо в този мач. Аз очаквах да са две-три класи по-добри, но те направиха учудващо много грешки", коментира треньор №1 за XX век.

"Когато ни отбелязаха гол, ние рухнахме. Проблемът не идва от подготовката. Просто футболисти, които са сред най-добрите в отбора, разочароваха и направиха много грешки. М'Боли и Крачунов много слабо играха, новите попълнения бяха слаби. Те са добри футболисти, но не го доказаха", добави Пенев.

Наставникът на бургазлии Димитър Димитров бе далеч по-доволен от видяното, имайки предвид, че неговите възпитаници спечелиха сблъсъка.

"Спечелихме мача благодарение на добрия ни колектив и тактическата дисциплина, която футболистите показаха", заяви Херо непосредствено след двубоя.

"На фона на показаното от двата отбора ние спечелихме напълно заслужено и съм доволен. Днес трябваше да разчитаме на трима чужденци, само че те са контузени, но все пак се справихме и без тях. Сигурен съм, че класата на отбора ще се вдигне, когато ще мога да разчитам на тях", добави бившият селекционер на България.

Водещи

Най-четени