Звезда от НБА на гости на Челси 15.01 | 19:10

Кевин Гарнет беше специален гост на "Стамфорд Бридж"

От Иво Вецев

Една от най-емблематичните фигури в НБА през последните 15 години - Кевин Гарнет, вчера беше главната атракция на "Стамфорд Бридж", където центърът на Бруклин Нетс беше специален гост на английския Челси.

Причината шампионът от 2008 година да е в Лондон по време на натоварената програма в НБА е фактът, че неговият отбор ще се изправи срещу Атланта Хоукс във втората среща от НБА, която ще се проведе в столичната зала "O2".

Събитието е в четъвртък в 10 часа вечерта (българско време), но и двата отбора вече са там, а Гарнет имаше време да посети и стадиона на Челси. Гарнет се слави като един от най-големите фенове на футбола в НБА, заедно с Коби Брайънт и Стив Неш.

По време на визитата си той се запозна с Андре Шурле и Демба Ба, които изглеждаха като първокласници до него. Освен това звездата от НБА получи фланелка с №2 на "сините", като веднага я облече и се насочи към терена на стадиона.

Там той се щракна с двамата играчи, а освен това вдигна и трофея в Шампионска лига, който беше спечелен през 2012 година.

За още информация от посещението на Гарнет на "Стамфорд Бридж" и видео от събитието се насочете към Sporta.bg

Водещи

Най-четени