Здравков и Гонзо врагове на "Тича" 29.11 | 13:55

Това важи само за 90-те минути в тежките условия във Варна

От Иво Вецев

Старши-треньорът на Левски Антони Здравков коментира днес на "Герена", че той и Георги Иванов-Гонзо ще оставят приятелството настрана пред 90-те минути, в които на стадион "Тича" се изправят Черно море и "сините".

Двубоят се очаква с огромен интерес, тъй като двата отбора са съседи в класирането, а освен това в първата среща двата отбора завършиха наравно 1:1 в мач, в който Пламен Илиев загуби титулярното си място след гол на Симеон Райков.

"Дълго време работихме заедно, но ще оставим приятелството за 90 минути, защото на терена ще сме противници - това е напълно нормално", коментира на пресконференция днес Сухия.

Треньорът сподели, че не очаква тежките атмосферни условия във Варна да повлияят на качеството на игра на стадион "Тича", тъй като условията са еднакви за всички.

Той разкри и името на заместника на Владимир Гаджев в двубоя с Черно море, като неговото име може да научите в Sporta.bg

Както е известно, бившият капитан на Левски получи ненужен жълт картон в миналия кръг и е наказан за тежката визита в морската столица.

Всички новини около дербито Черно море - Левски на стадион "Тича" може да следите в Sporta.bg

Водещи

Най-четени