Ивайло Петев продължи договора си с АЕЛ 11.06 | 11:44

Младият специалист преподписа до 2016

От iNews.bg

Двукратният шампион на България с Лудогорец Ивайло Петев сложи край на спекулациите около бъдещето си, след като подписа нов 2-годишен договор с кипърския АЕЛ (Лимасол), съобщиха от клуба.

Контрактът на Петев е до май 2016 година, а поставените пред него цели от президента на АЕЛ са възможно най-добро представяне в квалификациите на Шампионската лига, както и титлата в местното първенство.

Българският специалист пое АЕЛ в началото на миналия сезон и успя да изведе отбора до сребърните медали в Кипър, като бе много близо до титлата, загубена след минимално поражение с 1:0 в преиграването с АПОЕЛ.

С преподписването на договора си с отбора от Лимасол Петев сложи край на спекулациите за новия му клуб. Той бе силно желан от новия спортен директор на Левски Георги Иванов - Гонзо, но отказа на "сините". След това излезе информация, че е на крачка от подписване с азербайджанския Габала, но и това се оказа далеч от истината.

Ивайло Петев вече е започнал работа със спортния директор и помощниците си в треньорския щаб, като до дни ще бъде обявена и програмата за подготовката на АЕЛ за новия сезон.

Водещи

Най-четени