Илиан Илиев със забит нож в гърба 20.04 | 10:20

Бившият треньор на Левски се чувства предаден от ръководството

От Даниел Любомиров

Вече бившият старши треньор на Левски Илиан Илиев се чувства предаден от ръководството на "сините", когато отстъпи поста си на помощника си Николай Митов.

Илиев направи интересен коментар в социалната мрежа Фейсбук за ситуацията около раздялата му с клуба и намекна, че е бил "намушкан в гърба".

Илиан качи снимка колаж на човек с няколко забити ками в гърба и текст "Човек с много приятели", а самият той написа като коментар: "Така е".

Илиев очевидно не е доволен от начина, по който беше освободен от "Герена", въпреки че сам пожела да напусне след злополучното равенство с Монтана.

Припомняме, че тогава оставката му не беше приета, а изпълнителният директор Иво Тонев заяви, че треньорът ще остане до края на сезона, независимо какви резултати постигне.

След елиминирането на Литекс в турнира за Купата на България пък самият Илиев сподели, че ако не спечели титлата и Купата, ще си тръгне от "Герена".

До подобно нещо не се стигна, защото равенството 1:1 с Пирин (Гоце Делчев) преля чашата на търпението на ръководителите в Левски и те потъпкаха предишните си обещания, уволнявайки Илиев.

Николай Митов е назначен временно до края на сезона, но все още не е ясно кой ще бъде новият наставник на "сините", с когото ще търсят пробив в евротурнирите.

Водещи

Най-четени