Илиана Раева пое вината, че ансамбълът не е спечелил медал 13.08 | 10:05

Треньорът на гимнастичките направи това в емоционално съобщение във Facebook

От Мариян Найденов

Старши треньорката на ансамбъла по художествена гимнастика Илиана Раева изрази огромното си съжаление, че е разочаровала всички фенове на българските грации на Олимпиадата в Лондон.

Момичетата ни имаха реален шанс за медал на Игрите, но в последното си съчетание на 3 ленти и два обръча направиха изключително нетипични грешки и в крайна сметка завършиха 6-и.

В емоционално обръщение към феновете си във Фейсбук Раева изрази огромното си съжаление, че с момичетата не са донесли медал на България, като пое цялата отговорност за тъй нареченото разочарование, което са донесли на всичките фенове на спорта у нас.

Ето и пълното съобщение на Илиана Раева, с което тя изрази дълбокото си съжаление от изпуснатия медал:

"Скъпи приятели!!! толкова съжалявам!!! толкова много съжалявам! толкова много вярвахме ,че ще успеем!! толкова много искахме да ви зарадваме!! не успяхме! аз вярвам,че всеки получава това,което е заслужил!! ...но...вие заслужавахте много по вече! толкова много ни вярвахте е подкрепяхте!! тежко е...много е тежко! изпуснахме сигурен медал! и грешката си беше само наша...явно не всичко съм направила така,както трябва!! не се сърдете на момичетата! те са много млади и прекрасни спортистки! израснаха много през тези три години!! бъдещето е пред тях! ще успеем! те страдат много и мисля,че ще израснат още повече след този катарзис! човек не знае какво печели когато губи...трябва да продължим с двойни усилия и желание-друг път няма! няма по-страшно наказание от това да пропилееш надеждите на милиони хора ,които са ти вярвали и подкрепяли безрезервно! простете!!".

Водещи

Най-четени