Има ли засада при втория гол на Меси срещу Милан? 14.03 | 19:10

Иниеста бе архитектът на спорния гол

От Иво Вецев

Барселона осъществи един от най-големите обрати в историята на европейския футбол, след като успя да заличи пасив от 2 гола срещу Милан и в крайна сметка се класира за четвъртфиналите в Шампионска лига след успех с 4:0 и общ резултат 4:2.

Каталунската машина буквално прегази своя съперник, като "росонерите" имаха едно единствено положение в края на първата част, а се хвърлиха в атака чак след като Барса поведе с три, безответни попадения.

Покрай еуфорията от срещата обаче на заден план остана една от спорните ситуации в срещата - тази при второто попадение на Лео Меси в края на първото полувреме във вратата на Абиати.

В 40-та минута аржентинецът успя да промуши топката между краката на Мексес и вкара в долния ляв ъгъл на италианския вратар, но повторенията показват, че преди топката да се отлепи от крака на Иниеста за пас към Меси, Ла Пулга е зад последния човек в отбраната на "росонерите".

През втората част Барса реализира още две попадения чрез Вия и Алба, като направиха вечерта на Милан доста тъжна, а след срещата нито един от ръководителите на тима не пожела да обсъжда съдийството, признавайки за превъзходството на каталунците в мача.

Вижте видео от ситуацията в sporta.bg

Водещи

Най-четени