Йол: Бербатов прави разликата в повечето случаи 15.04 | 10:02

Мениджърът на Фулъм защити българина след равенството с Астън Вила

От Краси Киров

Мениджърът на Мартин Йол подчерта, че работата на Бербатов не е да вкарва постоянно и когато отбора не печели, не трябва да го обвиняват.

32-годишният българин нацели гредата по време на равенството с Астън Вила (1:1) на "Вила Парк" в събота.

Това се случи при резултат 0:0, а малко след това домакините поведоха в резултата. Мартин Йол обаче не е съгласен да се търси вина в нападателя, който има 13 попадения във Висшата лига този сезон.

"Винаги се случва едно и също нещо с него след такива мачове. Ако спечелим или направим равен, тогава всички са доволни и казват, че е перфектен," започна Мартин Йол.

"Ако обаче не спечелим, тогава почват да говоряt, че се разхождал по терена и т.н. Аз съм много щастлив, че той е тук и повечето пъти само Бербатов прави разликата. Вижте също така и останалите футболисти в отбора. Мисля, че колектива става все по-сплотен и се справяме добре от началото на годината," каза още Мартин Йол.

Програмата на Фулъм е изключително тежка тази седмица защото предстоят две лондонски дербита на Бербатов и компания. В сряда "котиджърс" приемат Челси, а в събота ще бъдат домакини на Арсенал.

Водещи

Най-четени