Касияс и Рамос подкрепиха Жозе Моуриньо 25.01 | 09:40

Президентът и капитаните на Реал опровергаха отново слуховете в Испания

От Краси Киров

Капитаните на Реал Мадрид Икер Касияс и Серхио Рамос се присъединиха към президента на клуба Флорентино Перес и категорично опровергаха информацията на вестник "Марка", че двамата са поискали от името на отбора старши треньорът Жозе Моуриньо да бъде освободен.

Както е известно вчера испанското издание сътвори поредната сензация, като обяви, че играчите на Реал са поставили ултиматъм на президента и ще си тръгнат след края на сезона.

Двамата публикуваха официално становище по случая на официалния сайт на клуба, включващо четири точки:

1. Искаме да заявим, че на срещата ни с президента и генералния директор миналия вторник, не сме поставяли никакъв ултиматум, засягащ нашия треньор.

2. Като капитани на отбора и членове на отлична група от хора и професионалисти, ние категорично отказваме нашите имена, както и тези на останалите ни съотборници, да се свързват с тази информация, която е откровена лъжа.

3. Искаме да изкажем подкрепата си към нашия треньор Жозе Моуриньо, когото ние много уважаваме.

4. Накрая искаме да кажем на всички членове и привърженици на Реал Мадрид, че сме убедени, че със задружни усилия ние, както винаги, ще преодолеем предизвикателствата, с които се сблъскваме всеки сезон.

Водещи

Най-четени