Левски започна подготовка 12.01 | 15:00

Антонио Вутов се сбогува с публиката

От Божидар Азманов

Левски стартира своята зимна подготовка. "Сините" направиха първото си занимание за 2014 година на официалния терен на стадион "Георги Аспарухов".

На централната трибуна ги очакваха близо 400 запалянковци, които надъхаха футболистите преди първия лагер, който е в Созопол.

На терена пък излязоха 32-ма футболисти. Сред тях бе и единственото ново попълнение Антон Огнянов. По-рано днес той бе представен пред медиите и заяви огромното си желание да играе за Левски.

Единствения липсващ бе Гари Родригес, който може да премине в английския Уест Хям и получи ден почивка повече. Ларсен Туре и Стефан Велев, които са с травми излязоха на терена, но не тренираха с останалите си съотборници.

С първия тим занимание проведоха и 10 юноши, които постепенно ще бъдат интегрирани в него. Това призна самият треньор на 26-кратните шампиони Антони Здравков, който преди тренировката даде пресконференция.

"Исках първия ден да бъдем окомплектовани на 100 процента и тук да има още трима души. Трудно се преговаря през зимата. При всички положения ще има нови попълнения и се надявам някои от тях да пристигнат до четвъртък, когато заминаваме за Созопол. Според парите, които Левски ще получи за Гари Родригес и за другите напускащи, които ще станат ясни до четвъртък, ще бъде оформена и селекцията на тима", сподели Сухия на брифинга.

Той разкри, че Владимир Гаджев е отхвърлил оферта и на този етап остава в Левски. На 14-ти януари пък се очаква на проби да дойде бразилец.

На "Герена" се появи и Антонио Вутов, който обра овациите на публиката. Тя му пожела успех в Удинезе.

Първия зимен лагер на Левски е в Созопол, а след това "сините" ще се готвят и в Агия Напа.

Водещи

Най-четени