Левски и ЦСКА отнесоха 15 хиляди лева глоби 17.10 | 22:11

"Сините" си изпатиха с 5 хиляди лева заради интернет излъчването на Левски-Литекс

От Иво Вецев

Отборите на Левски и ЦСКА получиха солени парични глоби след днешното заседание на Дисциплинарната комисия на БФС, което определи, че Владимир Гаджев ще може да играе във Вечното дерби.

"Сините" са големият губещ от към финансова гледна точка след днешните решения на комисията, като ще трябва да заплати 10 хиляди лева глоби.

Причините са две, като Левски ще трябва да се бръкне с 5 хиляди лева поради факта, че предаде срещата срещу Литекс пряко в интернет, докато собственикът Тодор Батков трябва да даде същата дума заради коментарите си след срещата.

Тогава "сините" победиха с 2:1, а след срещата собственикът сподели, че срещу Левски има геноцид и се води "мръсна война от продажниците в БФС". Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов също отнесе 5 000 лева глоба заради нерегламентирани изказвания.

Локомотив (Пд) пък е все по-застрашен от лишаване от домакинство заради своите фенове. Инцидентът в ложата на "Лаута" по време на срещата срещу Лудогорец, когато официалната делегация на тима стана обект на псувни и обиди, заслужи глоба от 2000 лева, но и последно предупреждение за мачове пред празни трибуни или на неутрален терен.

Водещи

Най-четени