Левски със сериозни кадрови проблеми преди мача с Пирин (Гоце Делчев) 20.09 | 15:42

От началото на сезона "сините" изпитват сериозни затруднения в защитен план, а със сигурност двубоят през уикенда ще бъде пропуснат от Димитър Везалов, Нуно Пинто и Орлин Старокин

От Мариян Найденов

Медицинският щаб на Левски ще направи всичко по силите си, за да могат Дъстли Мюлдер и капитанът Станислав Ангелов да се включат в мача срещу новака Пирин (Гоце Делчев) тази събота на "Герена".

От началото на сезона "сините" изпитват сериозни затруднения в защитен план, а със сигурност двубоят през уикенда ще бъде пропуснат от Димитър Везалов, Нуно Пинто и Орлин Старокин.

Бившият малийски национал Диамутен пък беше освободен от клуба, което оставя Левски с един-единствен здрав централен защитник - Ромен Ели. По този повод лекарите ще се опитат да вдигнат Станислав Ангелов за мача с новака, тъй като е известно, че той може да се подвизава успешно в сърцето на отбраната.

Дъстли Мюлдер пък ще трябва да покрива лявата зона на защитата, след като и Старокин, и Пинто са с контузии. Очаква се португалецът скоро да започне да тренира на 100%, но няма как да се включи в мача с Пирин. От дясно на отбраната най-вероятно ще действа Башлиев.

Ако Мюлдер не успее да се възстанови за мача в събота, Левски може да опре до новото си попълнение Илиян Йорданов.

Очаква се в петъчната тренировка Пелето и Мюлдер да се включат пълноценно към останалите футболисти, като тогава ще стане ясно дали ще са готови за мача с Пирин.

Водещи

Най-четени