Пуснаха видеото с новия химн на Левски 18.09 | 11:49

Във видеото участват някои от легендите на Левски - Добромир Жечев, Павел Панов, Димитър Иванков, Даниел Боримиров и Елин Топузаков

От Краси Киров

Дългоочакваното видео на новия химн на Левски "100 години слава", в изпълнение на рапъра Тодор Ненов - Камората, вече е факт. Клипът се завъртя в интернет пространството и веднага се превърна в хит сред "сините" фенове.

Интересна и малко позната подробност около Тодор Ненов - Камората е, че самият изпълнител е пряк потомък на Васил Левски.

Видео клипът на песента бе заснет в началото на юни тази година, а действието се развива на лобното място на Георги Аспарухов и Никола Котков - Витиня, както и на софийската улица "Малко Търново".

В него участват пет от легендите на Левски - Добромир Жечев, Павел Панов, Димитър Иванков, Даниел Боримиров и Елин Топузаков. Във видеото те показват първата фланелка в историята на Левски, с която отборът играе до 1920 година.

Освен тях, участие в клипа взеха голяма част от шампионския отбор на "сините", набор 1998 година, със старши треньор Александър Георгиев, както и над 200 привърженици на клуба.

Макар и заснет само за един ден, "100 години слава" впечатлява с уникални визия и звук, част от благодарностите за които са за кларинетната част в изпълнение на Илия Илиев - Професора от КУ-КУ БЕНД.

Водещи

Най-четени