Линдзи Вон остава в ските до Пьончан 25.03 | 18:18

Американката продължава да се възстановява от контузия

От Божидар Азманов

Една от най-добрите алпийки на нашето съвремие Линдзи Вон разкри, че има намерение да участва на олимпийските игри в Пьончан след четири години

29-годишната олимпийска шампионка в спускането от Ванкувър'2010 заяви, че планира да остане в спорта още четири години пропусна Игрите в Сочи тази зима, но бе категорична, че не мисли за скорошно отказване от спорта.

"Не се притеснявай. Ще бъда в спорта още четири години. Няма лесно да се отървеш от мен", написа Вон в социалната мрежа Twitter.

В момента американката се възстановява от операция на дясното коляно, което контузи тежко при падане по време на Световното първенство в Шладминг миналата година.

Тогава тя пропусна остатъка от сезона и се завърна на белите писти в началото на този сезон. Вон обаче отново получи травма на същото коляно по време на тренировка през ноември, а след това и през декември, заради коетопропусна Олимпиадата в Сочи.

Тя се надява да бъде напълно възстановена за новия сезон, когато в родния ѝ град Вейл (Колорад) ще се проведе Световно първенство.

Водещи

Най-четени