Лудогорец не бил искал Гари Родригес 06.01 | 09:48

"Медиите преувеличиха, той не стои на дневен ред", заяви Стойчо Стоев

От Даниел Любомиров

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че няма представа защо се е вдигнал толкова шум около евентуалното привличане на звездата на Левски Гари Родригес. Според наставника на "орлите" холандецът изобщо не стои на дневен ред и приоритетите на разградчани са съвсем различни.

"Никога не е стоял на дневен ред. Медиите преувеличиха нещата, защото едва ли не сме го били взели и всичко било уредено. Имаме много футболисти преди него в списъка, но заради добрите игри в Европа вече отборите искат повече пари от нас", обясни Стоев в ефира на Канал 3.

"Ако бяхме побързали със селекцията, въпросните играчи вече щяха да са тук, но сега им искат нереално големи суми", каза наставникът на Лудогорец, след което засегна темата "Лацио", който е следващият съперник на разградчани в Лига Европа.

"Опитвам се да наложа италиански стил на игра в защита, трябва да сме по-компактни. Има ефект – допуснахме само два гола в Лига Европа. В Италия веднага се стремят да отнемат топката, а при нас невинаги се получава.

Още от изказването на Стоев за Лига Европа и Лацио вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени