Лудогорец не се плаши от Лацио, готви трансферна бомба 08.01 | 12:30

"Не мисля, че нямаме шансове срещу Лацио", категоричен бе Стойчо Стоев

От Мариян Найденов

Българският шампион Лудогорец подготвя много сериозен трансфер, довери наставникът на "орлите" Стойчо Стоев на пресконференция днес.

Опитният специалист говори още за зимната подготовка на тима, работата по селекцията и разбира се очакванията си за мачовете с Лацио в елиминационната фаза на Лига Европа.

Стоев отказа да коментира сагата "Гари Родригес", заявявайки, че медиите вече са превърнали темата в сапунен сериал.

Относно битките с Лацио той бе категоричен, че отборът му е натрупал увереност и самочувствие след фурора, който направи в Европа през този сезон и няма от какво да се притеснява в двубоите с именития си съперник.

"Сагата "Гари Родригес" не искам да я коментирам, защото наистина е сага. Превърна се в сапунен сериал.

Що се отнася до селекцията, следим футболисти, които да вдигнат класата на отбора. Поради определени причини нещата не се получиха заради финансовите претенции на другите отбори.

До края на седмицата ще финализираме трансфера на едно талантливо, младо момче от силно европейско първенство. Определено е много млад и със сериозни качества. Надявам се с помощта на отбора да се развие и да се превърне в основен състезател", каза Стоев.

"Не искам да коментирам точно в коя линия съм търсил футболисти - търсил съм там, където отборът има нужда от подобряване”, добави треньор номер 1 на България за 2013 година.

"Какво да говоря повече за Лацио - всички знаят за какво става въпрос. Ние обаче добихме увереност и самочувствие. Аз знам, че ние няма да влезем със страх в мача. Не мисля, че нямаме шансове.

Лацио е с нов треньор, победиха Интер, постепенно излизат от кризата. Аз като треньор обаче съм убеден в качествата на футболистите си и ние ще се опитаме да се справим с това предизвикателство", завърши Стойчо Стоев.

Водещи

Най-четени