Лудогорец тръгва на мисия "Лацио" в сряда сутринта 17.02 | 14:55

Мачът с римския гранд е на 20 февруари от 22:05 часа

От Мариян Найденов

Единственият български отбор, който продължава участието си в европейските клубни турнири - Лудогорец, тръгва за мача си с Лацио в сряда (19 февруари) сутринта.

Възпитаниците на Стойчо Стоев заминават в 10:30 часа от Терминал 1 на летище "София" с чартър до италианската столица Рим.

Същия ден ще бъде и официалната тренировка на разградските "орли" на емблематичния стадион "Олимпико" във Вечния град. Заниманието е насрочено за 20:00 часа местно време, като половин час преди това Стойчо Стоев и вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов ще говорят пред италианските медии.

Мачът с римския гранд е първи от 1/16-финалите в Лига Европа и ще се проведе в четвъртък (20 февруари) от 22:05 часа.

Българският шампион се прибира на следващия ден, отново с чартърен полет, като се очаква "орлите" да кацнат на столичната аерогара около 12:00 часа в петък.

От Лудогорец напомнят на феновете си, че по искане на италианската полиция преди мача в четвъртък всички фенове на българския тим с билети за сектора за гостуващата агитка трябва да се съберат в парка "Вила Бургезе", който се намира в близост до "Олимпико".

Оттам привържениците на Лудогорец ще бъдат ескортирани до стадиона. За българските фенове е определена част от южната трибуна (входове 15, 16 и 17).

Водещи

Най-четени