Лудогорец ще играе в супертурнири през февруари 24.12 | 12:28

Шампионите ще направят контроли с участници в Шампионската лига и Лига Европа

От Даниел Любомиров

Шампионът Лудогорец ще проведе пълноценна подготовка по време на зимната пауза и ще участва на много силни приятелски турнири в Испания.

"Орлите" от Разград вече са уредили контроли с три отбори, участници в групите на Шампионската лига и два тима, които играят в Лига Европа.

Възпитаниците на Ивайло Петев ще премерят сили с утвърдени футболни имена на Стария континент през февруари, като заминават за Испания на 1-ви и ще изкарат лагер до 20-ти.

Първо обаче Лудогорец ще направи три проверки с по-непретенциозни съперници в Анталия - предпочитана дестианция на повечето български клубове по време на паузите в шампионата.

След Нова година ще бъдат известни имената на отборите, които ще се изправят срещу българския първенец, като в силните турнири ще има и награден фонд.

През лятото на 2012-та година Лудогорец направи качествени проверки с някои европейски отбори, като за последно гостува на Евертън на "Гудисън парк".

По време на паузата в първенството за изиграване на Световните квалификации пък "орлите" премериха сили с румънския гранд Рапид (Букурещ), а през 2011-та година беше организирана контрола с Динамо (Букурещ).

През септември пък шампионите на България срещнаха Стяуа и завършиха 1:1 също в приятелски мач.

Водещи

Най-четени