Лукойл Академик посреща Макаби (Хайфа) в зала "Универсиада" тази вечер 15.02 | 11:06

"Студентите" ще търсят задължителен успех, Арсич иска концентрация

От iNews.bg

Тази вечер от 18:00 часа в столичната зала "Универсиада" шампионът на България по баскетбол Лукойл Академик посреща тима на Макаби (Хайфа) в четвърти мач от втората групова фаза на турнира EuroChallange.

"Чака ни тежък мач. Ако някой си мисли, че победата със 17 точки като гост е дошла лесно, лъже се. Там ни водеха с 13 точки на полувремето, което никой до сега не го е правил", заяви наставникът на "студентите" Йовица Арсич часове преди срещата.

"Сериозен отбор, който се подсили с нови попълнения. Ние имахме и друг проблем - част от играчите бяха болни в последните дни и не тренираха така, както на мен ми се искаше. Пак казвам, че ни чака труден мач и ако някой си мисли друго, сериозно ще сбърка", допълни сръбският специалист.

"Надявам се играчите осъзнават това и няма да има никакво подценяване", сподели още наставникът на Лукойл.

До този момент българските шампиони има две победи и една загуба в групата, а гостите от Израел са с актив от победа и две поражения. През следващата седмица Лукойл пък гостува на руския гранд Спартак в Санкт Петербург.

В класирането "студентите" са на втора позиция в потока, като целите на тима през сезона са достигане до Финалната четворка на турнира.

 

Водещи

Най-четени