Любо Пенев разкри бъдещето на Бербатов 20.03 | 19:50

"Той е затворена тема за националния отбор", призна селекционерът

От Константин Симидчийски

Наставникът на България Любослав Пенев обясни ситуацията с капитана на ЦСКА Иван Бандаловски, който остана без повиквателна за предстоящите квалификации с Малта и Дания.

Десният бранител си изкара червен картон по време на домакинството на "червения динамит" в София, а селекционерът на "лъвовете" обясни, че не това е основната причина за липсата на Бандата в националния тим.

"Бандаловски не си е изкарал червения картон умишлено. Получи се така, като занапред ще гледаме да няма повече подобни неща", обеща Пенев.

"Може да допуснеш грешка, но тя не трябва да се повтаря два или три пъти. Искам да играят твърдо, агресивно, но с мярка - на границата на допустимото, защото прекалената агресия не е полезна за отбора", добави той.

Любослав Пенев отново засегна темата "Димитър Бербатов", като селекционерът за пореден път потвърди, че връщането на нападателя не стои на дневен ред пред него.

"Димитър Бербатов е затворена тема за националния отбор. Няма смисъл да се връщаме към това", категоричен бе селекционерът.

Водещи

Най-четени