Македа препоръча Бербатов на Ювентус 27.03 | 18:20

"Той ще се чувства много добре в Торино", сподели мнение италианският нападател

От Константин Симидчийски

Футболистът на Манчестър Юнайтед Федерико Македа смята, че неговите съотборници Димитър Бербатов и Пол Погба ще паснат отлично на италианския футбол.

Очаква се Бербатов да напусне "червените дяволи" през лятото, след като през този сезон не успява да намери място в титулярния състав на сър Алекс Фъргюсън, докато Погба е спряган за трансфер в Ювентус, тъй като все още не се е договорил за нов договор със сър Алекс Фъргюсън.

Македа, който в момента играе под наем в Куинс Парк Рейнджърс, е на мнение, че българският нападател няма да има никакъв проблем да се адаптира към стила на италианския футбол и през лятото трябва да поеме към Серия А.

"Бербатов е велик играч и определено ще му е много добре в Ювентус. Голям нападател като него трябва да играе в Серия А. Той е истински шампион и ще се справи отлично в Италия".

"Нападател като него ще сформира отличен тандем с Мирко Вучинич. Той е силен и техничен и когато е във форма е трудно да бъде спрян. Способен е да направи разликата между два тима".

"Погба също е много добър играч, който ще се справи в Италия", сподели Македа пред Tutto Juve.

Водещи

Най-четени