Манчини прие извинението на Тевес 23.02 | 10:12

Италианският специалист е готов да даде втори шанс на аржентинеца

От Мариян Найденов

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини призна, че е приел извиненията на Карлос Тевес и очаква аржентинецът отново да се появи в игра до две седмици. Италианският специалист потвърди, че е прочел извинението на Тевес и двамата ще се срещнат днес, за да доизгладят противоречията си.

"Проверих какво е написал Карлос в своето становище и утре ще се срещна и ще поговоря с него. Приемам извинението му", каза Манчини пред ESPN след вчерашната победа на "гражданите" с 4:0 над Порто в Лига Европа.

Карлос Тевес прекара по-голямата част от зимата в родната Аржентина след публичен скандал с Манчини заради отказа на футболиста да влезе в игра в мача с Байерн Мюнхен от Шампионската лига.

"Тогава наистина казах, че Тевес е затворена страница за мен, но седмица след инцидента в Мюнхен го извиках вкъщи и му казах: Карлос, извини се на всички и аз ще забравя, че това се е случило. Не съм имал проблеми с него", разясни Манчини.

"Да, той може отново да играе за Сити. Смятам, че има нужда от две-три седмици тренировки и ако е във форма, то разбира се , че може да се върне в игра", каза още мениджърът на "гражданите".

Водещи

Най-четени