Милан решава в петък за Тевес 26.01 | 16:55

"Росонерите" ще избират между него и сънародника му Макси Лопес

От Константин Симидчийски

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани съобщи, че "росонерите" ще вземат окончателното си решение за това кой измежду Карлос Тевес и Макси Лопес ще пристигне на на "Сан Сиро" в петък.

Шампионите на Италия вече са уговорили всичко с нападателя на Катания, но ще подпишат с него само, ако усилията им да привлекат Тевес не се увенчаят с успех.

Въпреки че президентът на Манчестър Сити Халдун Ел Мубарак заяви, че е не му харесва начинът, по който Милан води преговорите за бившия нападател на Манчестър Юнайтед, Галиани се надява, че сделката за аржентинеца все пак ще се осъществи.

"Не се знае дали Макси Лопес може да дойде при нас. Ще повторя, че ако не привлечем него, ще подпишем с Тевес.

Двамата са две алтернативни възможности. В петък ще вземем решение", заяви вицепрезидентът на шампионите преди да отиде на вечеря с футболиста на Катания и неговия агент.

След срещата, в която участие взе и спортният директор на "росонерите" Ариедо Браида, Галиани отрече възможността да ангажира едновременно и двамата играчи.

"В петък ще изберем или Лопес, или Тевес. Макси е много добър вариант, но ще видим. Той или ще остане в Катания, или ще дойде при нас", обясни шефът на Милан.

Водещи

Най-четени