ПСЖ се отказа от Карлос Тевес 24.01 | 16:40

"Прекратихме разговорите за Тевес", заяви спортният директор на парижани Леонардо

От Мариян Найденов

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо потвърди, че клубът е сложил край на преговорите за трансфера на Карлос Тевес от Манчестър Сити в посока Франция, съобщава L'Equipe.

Тевес бе свързван с трансфер в няколко европейски клуба, като за фаворити се смятаха двата милански гранда Интер и Милан.

"Прекратихме разговорите за Тевес", заяви Леонардо. "Днес пазарът не е много подвижен. Имаше възможност, обмислихме я, направихме добра оферта но не успяхме да стигнем до споразумение. Няма да правим прекалено голяма оферта. Затова спираме и толкова."

Ситуацията около Тевес претърпя няколко обрата, като първоначално смятаният за фаворит за подписа на аржентинеца Милан не успя да го привлече заради отказа на Пато да премине при парижани.

По-късно пък спортният директор на Интер Марко Бранка заяви, че Тевес е по-близо до трансфер в ПСЖ заради по-големите финансови възможности на френския клуб.

Новото развитие в трансферната сага отново прави Милано най-възможната дестинация за нападателя, като самият той изрази желанието си да премине в Милан.

Водещи

Най-четени