Миланов и ЦСКА с гръмка победа над Ивелин Попов 18.10 | 16:15

Миланов с асистенция при 6:0 над Кубан

От Иво Вецев

ЦСКА (Москва) и Георги Миланов изиграха страхотен двубой днес, след като разбиха с 6:0 Кубан (Краснодар), където белсти капитана на българския национален отбор Ивелин Попов.

Двамата национали бяха титуляри за своя отбор, като Миланов беше с основен принос за победата на своите, движеше нещата в халфовата линия и се отчете с асистенция за втория гол на своите.

Двубоят почна отлично за московчани, които откриха резултата в 13' чрез Муса, а 5 минути по-късно Миланов излезе на отлична позиция и изведе Ерменко, който безпроблемно удвои.

Последва затишие, което беше нарушено в 70' с автогол на Армас, а минута по-късно Муса вкара втория си гол. Жоро Миланов беше заменен в 74' от Думбия, който вкара последните два гола - в 86' и 90'.

За целия двубой Кубан нямаше отправен точен удар, докато домакините можеха да се поздравят с още по-убедителна победа, но Муса и Ерменко направиха няколко пропуска.

Благодарение на победата си московските "армейци" се изкачиха до второ място в класирането с 24 точки, като Зенит е само с точка повече, но и мач по-малко. Кубан остава на 4-о място с 19 пункта.

Видео вижте в Sporta.bg

Водещи

Най-четени