Националите ни не обръщат внимание на обидите в хърватските медии 08.10 | 16:55

„Три пъти ми звъня за интервю, писа ми и SMS-и. Отказах му”, каза Попов по адрес на автора на статията в „Ютарни лист“

От Даниел Любомиров

Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов обяви, че неколкократно е бил молен за интервю от вестник "Ютарни лист" (онзи, който описа като анонимници от втора дивизия "трикольорите" ни, а самият Попов бил "най-известният", но никой не бил чувал за него бел.ред.), но отказал.

Попето не пожелал да говори с автора на скандално известния у нас материал, защото не бил съгласен с начина на поднасяне на фактите в него. Капитанът бе един от петимата футболисти, заедно с Николай Михайлов, Владислав Стоянов, Николай Бодуров и Георги Миланов, които представиха новата екипировка на "лъвовете".

"Три пъти ми звъня за интервю, писа ми и SMS-и. Отказах му”, каза Попов по адрес на автора на статията в "Ютарни лист".

"Очаквам победа в петък, равен не е цел пред нас. Победата в Баку беше добро начало, атмосферата е добра. Всеки един отбор има слаби места. Видяхте и Реал Мадрид, когато игра с Лудогорец", каза Попето.

"Те могат да си говорят каквото искат. На терена ще покажем кой какво е и надявам се след мача ние да говорим така. Ние сме достатъчно амбицирани.

Все пак това е национален отбор. Това обаче ни дразни и по-скоро амбицира агресивността ни. Колективът ни е добър. Атаката не ни влияе по никакъв начин", заяви защитникът Николай Бодуров.

"Какво да ни обижда написаното в Хърватия, това са изказвания на техни журналисти... Виждате какви интервюта дават хърватските футболисти и в техния щаб за това какъв мач ги очаква – това е реалната оценка.

Колкото за двата вестника – нормално, типично по балкански. Надявам се искрено стадионът да се напълни, защото така ще поставим под напрежение техните футболисти", сподели вратарят Николай Михайлов.

Водещи

Най-четени