Милен Радуканов ще води тренировката на ЦСКА 12.03 | 12:25

Специалистът още не е подписал официален договор с "червените"

От Божидар Азманов

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев потвърди, че днешната тренировка на ЦСКА ще бъде ръководена от Милен Радуканов.

Именно той трябва да поеме тима след официалното разтрогване на договора на Миодраг Йешич.

Майкъла обаче сподели, че сърбинът все още не е скъсал окончателно с клуба, като в момента той разговаря със собствениците от "Титан".

Когато Йешич разтрогне ще ви кажем. Все още не е. Договарят се нещата с "Титан", те са собствениците, те са го назначили. Той нашите предложение ги е приел.

Ние сме решили, че той няма да е треньор на ЦСКА. Което от нас се изисква сме го направил. Оттам нататък по финансовите неща си отговаря "Титан". Радуканов ще изведе отбора на тренировка в 3 часа", коментира видимо изнервеният Георги Илиев пред журналистите на стадион "Българска Армия".

Както е известно вчера на спешна среща на ръководните органи, сръбският специалист бе уволнен от поста старши-треньор на ЦСКА.

По-рано днес Йешич пристигна в Борисовата градина, за да разговаря с Иво Иванов и Димитър Борисов, които вчера не бяха на срещата и многозначително сподели, че това не е последното му идване на "Армията".

Водещи

Най-четени