Митов обмисля промени в състава за мача с Локо (Пд) 01.05 | 15:50

Старши треньорът на Левски увери, че никой футболист няма да си изкарва картони нарочно

От Даниел Любомиров

Старши треньорът на Левски Николай Митов демонстрира увереност, че "сините" ще излязат победители в неприятното гостуване на "Лаута" на Локомотив (Пловдив).

Миналата година след успех над ЦСКА за Левски последва неприятно поражение с 3:2 именно от пловдивските "железничари", но според Митов този път подобно нещо не може да се случи.

Също така наставникът разкри, че Базил де Карвальо няма да бъде в групата за пътуването до града под Тепетата, но Владимир Гаджев е на линия и дори може да изкара пълни 90 минути.

Митов призна, че се притеснява за футболистите, които висят с картони и могат да пропуснат следващ мач във всеки един момент, но изключи вариант официалните предупреждения "да се чистят" точно срещу Локомотив.

"Няма как да стане, това не е мач, който е по-маловажен от някой друг. Всеки отбор си търси целите. Няма какво да се правя, че не ми пука за картоните, но такива неща са нормални, защото все пак е краят на сезона", заяви Митов.

"Няма да е изненада, ако Антонио Вутов започне сред титулярите. Все пак, той беше титуляр срещу Локомотив (София). Може да има промени в състава в сравнение с мача с ЦСКА", допълни наставникът на "сините".

"Нямам проблеми с контузени играчи, освен Карвальо. При него не е точно проблем, защото той тренира с останалите, но просто няма да може да изиграе цял мач и няма да го викам в групата", обясни Митов.

"Настроение в съблекалнята има, но без да летим в облаците. Футболистите трябва да си вярват и трябва до последния съдийски сигнал да преследват победата винаги.

Така е откакто аз съм треньор, не искам да се връщам назад какво е било, гледаме само напред.

Лудогорец не ме интересува, а също така за мен няма значение на кой стадион ще играем финала за Купата", подчерта треньорът на Левски.

Накрая той с усмивка заяви, че няма информация за това дали футболистите му са получили допълнителни премии за победата над ЦСКА във Вечното дерби.

Водещи

Най-четени