Мишел Платини си тръгна от ЦСКА без знанието на треньора 11.12 | 16:26

Бразилецът вбеси ръководството заради самоотлъчката си

От Краси Киров

Бразилският стрелец на ЦСКА Мишел Платини е показал тъмната си страна след края на мача с Локомотив (София) в А група, който завърши 1:1 в неделя.

Платини, както и останалите футболисти на "червените", са получили забрана да си тръгват от София, защото предстои мач реванш от турнира за Купата на България срещу Чавдар (Етрополе).

Въпреки това обаче бразилецът е проявил инициатива и сам си е купил билет, за да хване самолет за родината си, без да получава разрешение от когото и да било.

Самият наставник Стойчо Младенов разкри, че за нападателя ще последва парична санкция, тъй като е нарушил негови разпореждания.

Екзекутора на Ливърпул добави, че възпитаникът му има договор с "червените" и няма как да не се върне след Нова година.

Платини не е избягал в Бразилия, за да бойкотира отбора си и оставащите му мачове, причината е друга. Стойчо Младенов е решил да използва част от резервите си в реванша срещу Чавдар и Платини е нямало да попадне в сметките му за срещата.

Поради тази причина Младенов е преценил, че ще пусне преждевременно в почивка звездите си, които няма да му трябват в турнира за Купата на България.

Слабият мач на ЦСКА срещу Локомотив (София) обаче е подразнил наставника и той е забранил на когото и да е да напуска отбора преди двубоя с Чавдар.

Платини обаче е решил, че няма смисъл да остава в столицата, при положение, че няма да играе с тима от Етрополе, при което е подпалил към Бразилия.

Водещи

Най-четени