Младенов съжалява, че ЦСКА ще е без Мораеш и Платини срещу Мура 18.07 | 09:42

"Надявах се Мораеш и Платини да сформират добра двойка в нападение, но това не стана. Сега разполагам с малка вариативност в предни позиции. Иначе отборът е готов. Наясно съм със стартовия състав, но на този етап няма да го разкрия", каза Младенов.

От Мариян Найденов

Наставникът  на ЦСКА Стойчо Младенов изрази съжаление, че няма да може да разчита на бразилските нападатели Жуниор Мораеш и Мишел Платини за мача на "червените" срещу словенския Мура от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Днес "червените" тръгнаха за Словения без двамата футболисти. Както е известно Платини все още няма картотека за Лига Европа, докато Жуниор Мораеш не замина с отбора, защото е пред финализиране на договора си с украинския Металург (Донецк).

"Жуниор Мораеш няма да вземе участие в срещата срещу словенците. Преговорите около неговия трансфер продължават", разкри Стойчо Младенов. Въпреки липсата на двете звезди, специалистът заяви, че ЦСКА отива в Словения за добър резултат. Младенов каза още, че е наясно със стартовия състав, но ще го обяви по-късно, като беше категоричен, че ЦСКА няма да подцени словенците.

"Надявах се Мораеш и Платини да сформират добра двойка в нападение, но това не стана. Сега разполагам с малка вариативност в предни позиции.

Иначе отборът е готов. Каквото исках, беше свършено. Наясно съм със стартовия състав, но на този етап няма да го разкрия. Отиваме да постигнем добър резултат. Не можем и да си позволим подценяване", заяви Стойчо Младенов.

Двубоят между Мура и ЦСКА е в четвъртък (19 юли) от 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ. Реваншът е след седмица на стадион "Васил Левски".

Водещи