Много награди и изненади очакват зрителите на Мача на звездите 29.03 | 13:50

Всички фенове ще си тръгнат с награди от спонсорите на мача

От Мариян Найденов

Много награди и изненади очакват зрителите в зала "Арена Армеец" на HDI Мача на звездите по баскетбол, който ще се проведе на 7-ми април.

Всички фенове ще си тръгнат с награди от спонсорите на мача. Със сигурност за мача ще пристигне и американската звезда Денис Родман. Организаторите на проявата имат желание да напълнят залата, която е с капацитет от 12 хиляди места.

Билетите са с цена от 16 лева като до момента са продаде над 2300 билета. Генерален спонсор на мача е застрахователната компания HDI, която ще подари на зрителите застрахователни полици.

"Ние за девета поредна година организираме мача, защото считаме това за една чудесна инициатива. Подкрепяме баскетбола от години, тъй като това е една чудесна игра", каза Петър Аврамов, изпълнителен директор на HDI.

Двата отбора в двубоя ще носят имената TOYOTA и TURKISH AIRLINES. Баскетболистите ще влязат в залата с автомобили на Тойота, а зрител от залата ще получи финансова награда от автомобилния вносител.

Тойота ще бъде и официален превозвач на Денис Родман в София като за целта ще му предостави джип лексус. Един от зрителите след томбола с билети пък ще спечели билет за испанското дерби Барселона и Реал (Мадрид), както и тридневна екскурзия до Испания от "Еврофутбол".

Като официален спонсор на конкурсите в HDI Мача на звездите Виваком ще награди победителите в шестте категории с хитовия смартфон Nokia Lumia 800.

С наградата ще се сдобият отличилите се в три конкурса - най-добър стрелец, най-добър забивач и най-добри баскетболни умения.

Същата награда ще получат и най-добрият играч на мача, най-добрият млад играч на мача и един от феновете, гласували за избор на отбор в сайта www.all-star.bg, който ще бъде определен с томбола.

По време на гостуването си в България, баскетболната легенда Денис Родман ще общува с близките си с мобилния план на оператора.

Всички фенове на баскетбола ще могат да спечелят от Виваком и двойни покани за HDI Мача на звездите на Фейсбук страницата на телекома.

Водещи