Мурсия: Феновете с право са недоволни 07.07 | 08:57

Треньорът на Левски определи контролата с Берое като най-слабата от подготовката

От iNews

Отборът на Левски изигра много слаб двубой в третата си контрола от началото на подготвителния лагер преди новия сезон "Сините" загубиха с 0:3 от Берое в Правец и това доведе до гнева на феновете, които бяха решили да видят как протича подготовката на техните любимци.

Самият треньор на Левски определи това като най-слабия мач на "сините" откакто той е в клуба. Фенове пък нахлуха на терена и разпитваха разпалено защот се получава тази слаба игра.

Част от верните фенове на тима не издържаха, независимо че това беше само контролна среща, и бързо нахлуха на терена след последния съдийски сигнал. Първоначално те искаха да търсят сметка на играчите за слабото представяне срещу отбор от втората седмѝца на А група.

Георги Иванов, който присъстваше на контролата, се опита да успокои феновете, като поговори с тях за няколко минути и напрежението временно беше туширано.

Изнервените фенове обаче си го изкараха на рейса на Берое, който беше замерян с камъни, един от които счупи един от прозорците на превозното средство.

 

"Това беше най-слабият ни мач до момента в подготовката. Берое ни победи съвсем справедливо.Те отдавна играят заедно и стоят много добре на терена, а ние трябваше да положим много усилия, за да можем дори да влезем добре в този мач.Липсва ни нещо в атака, а на целия отбор му липсва доброто движение по линии. Също така, ние трябва да бъдем далеч по-смели и да вярваме в собствените ни сили", каза Мурсия пред Канал 3.

"Случилото се с феновете не е чак толкова страшно. Те с право не са доволни, аз също съм разочарован от играта на отбора", добави той.

Водещи

Най-четени