На Острова: Роналдо се връща в Юнайтед срещу Де Хеа, Нани и 60 милиона 31.12 | 12:18

Според английския таблоид "Сън" самият Роналдо е споделил пред някои от бившите си съотборници, че иска да се завърне на "Олд Трафорд"

От Мариян Найденов

Португалската суперзвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо може да се завърне в Манчестър Юнайтед за скромната сума от 60 милиона паунда в сделка, която ще включва още преминаването на сънародника му Луиш Нани и испанският вратар Давид де Хеа на "Сантяго Бернабеу", твърди английският таблоид "Сън".

Това е половината от откупуващата клауза на Кристиано, която в настоящия му договор възлиза на 122 милиона английски лири.

Според британското издания самият Роналдо е споделил пред някои от бившите си съотборници, че иска да се завърне на "Олд Трафорд".

Преди няколко дни "АС" излезе с информацията, че Роналдо е отказал да поднови договора си с "кралския клуб", който изтича след две години, като мадридският вестник цитира близък приятел на Кристиано.

"Сън" допълва още, че ако португалският нападател реши да напусне Реал, пред него има две възможности. Първата е да се върне в Юнайтед заради футболни причини и втората да отиде в ПСЖ заради парите.

Ако въпреки все чки слухове и спекулации - "нещастният" в Реал Роналдо реши да остане в Мадрид, то това ще бъде част от добре премерен  блъф, дело на агента му Хорхе Мендес, посочва авторът на материала в "Сън".

Целта е да се измъкнат от Флорентино Перес повече от 25 милиона паунда на година, които да влизат в банковите сметки на португалеца.

Водещи