Националите започнаха подготовка за мачовете с Италия и Армения 02.09 | 13:46

Девет футболисти направиха първа тренировка на терена в Правец

От Мариян Найденов

Селекционерът на националния отбор на България Любослав Пенев стартира подготовката на отбора за световните квалификации с Италия (7 септември) и Армения (11 септември), съобщиха от Българския футболен съюз (БФС).

Девет футболисти направиха първа тренировка под негово ръководство на терена в Правец. Георги и Илия Миланови и Николай Бодуров от Литекс, Емил Гъргоров, Йордан Минев и Светослав Дяков от шампиона Лудогорец, Владимир Гаджев от Левски и Александър Александров от Черно море се събраха в базата на отбора в хотел RIU Правец в събота по обяд, а заниманието бе с начален час 18:30.

По-късно вечерта в хотела пристигна и Петър Занев (Волин, Украйна), с което бройката на националите нарасна до 10. След мачовете вчера вечерта, днес към отбора ще се присъединят и игралите в тях футболисти, а последните национали се очакват в понеделник.

Програмата на отбора предвижда по две тренировки в неделя и понеделник - с начален час 10:30 и 18:30. Във вторник (4 септември) заниманието ще е едно.

Селекционерът Любослав Пенев си запазва правото на промени в програмата, като обявените по-горе тренировки ще бъдат закрити за медии и фенове.

Информацията за открити тренировки и пресконференция ще бъде обявена допълнително на сайта на Българския футболен съюз.

Водещи

Най-четени