Ники Михайлов: Знам, че Фулъм ме иска 03.04 | 12:51

Вратарят на националния отбор подчерта, че не само "котиджърс" се интересуват от него

От Даниел Любомиров

Вратарят на националния отбор и Твенте Николай Михайлов призна, че не е сляп за интереса на другите тимове към него, но въпреки това предпочита да не мисли за трансфери на този етап от сезона.

Не е тайна, че Михайлов може да стане третият роден легионер във Фулъм, тъй като холандският мениджър на "котиджърс" Мартин Йол не крие предпочитанията си към него.

Фулъм може да привлече бившия страж на Левски през лятото, за да го направи третия българин в редиците си след Димитър Бербатов и Станислав Манолев.

"Знам за интереса на Фулъм към мен, но това не е единственият отбор, който ме иска", обяви Михайлов, цитиран от авторитетното холандско издание Telegraaf.

"Преди всичко искам да се съсредоточа върху изявите си в Твенте", допълни вратарят, който има договор с тима от Еншеде до лятото на 2014-та година.

Фулъм опита да привлече Михайлов в последния ден на януарския трансферен прозорец тази година, след като пропадна сделката с Мартен Стекеленбург. За съжаление на "котиджърс" обаче времето бе прекалено кратко, за да се осъществи покупката.

Не е тайна, че Мартин Йол се стреми да намери подходящ заместник на 40-годишния ветеран Марк Шварцер.

Водещи

Най-четени