Нов шедьовър от ракетата на Гришо стана удар на деня в Монте Карло 17.04 | 08:12

Българинът правеше каквото си иска срещу Янко Типсаревич на Централния корт в Монте Карло, като многократно докара до екстаз публиката с фамозните си изпълнения

От Мариян Найденов

Вчера Григор Димитров записа едва втората си победа над тенисист от топ 10 от 20 изиграни мача, но едва ли тя ще бъде последната.

Това се случи на Мастърса в Монте Карло, където 21-годишният хасковлия не просто победи, а изнесе лекция на втората ракета на Сърбия и актуален номер 10 в света Янко Типсаревич.

Гришо правеше каквото си иска на Централния корт в Монте Карло, като многократно докара до екстаз публиката с фамозните си изпълнения. Едно от тях бе избрано за удар на деня в традиционната класация на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). 

В мача с Типсаревич Димитров за пореден път показа невероятния си талант и огромния потенциал, с който разполага. Играта на българина бе истинска наслада за окото, Гришо твореше шедьовър след шедьовър, хвърляйки в потрес опонента си.

Мачът със сърбина определено беше един от най-добрите за Григор през тази година, а и в досегашната му кариера. Ако не сте имали възможността да го гледате, може да се насладите на най-доброто от мача на Гришо с Типсаревич, както и на въпросното изпълнение, обявено за удар на деня в Sporta.bg.

Водещи