От Ботев съзряха тенденциозно съдийство срещу Лудогорец 28.11 | 18:13

"Не сме от вчера във футбола", посочи наставникът Ферарио Спасов

От Константин Симидчийски

Старши-треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов беше бесен след края на срещата на неговия тим срещу шампиона Лудогорец пред 5000 фена на "канарчетата".

Тимът от Разград спечели с минималното 0:1, но съдията Таско Тасков лиши домакините поне от равенство, след като не отсъди чиста дузпа за Ботев и отмени кристален гол на Иван Цветков в края на двубоя.

"Не искахме да крадем точки, а да се противопоставим до край. Искаме равнопоставеност на терена. От независими от нас фактори загубихме мача", заяви непосредствено след двубоя афектираният Ферарио Спасов. 

"Оспорван мач се получи, в който нямаше много положения. Поздравявам Лудогорец, но оставаме с горчилка след тези две ситуации в наказателното им поле.

"Не искам да коментирам повече, защото ще има глоби. Видяхте по телевизията за какво става въпрос. Не сме от вчера във футбола и знаем кога съдиите грешат неволно и кога не.

"Днес не беше въпрос на чиста съдийска грешка. 6-7 точки загубихме точни от такива решения. Започнахме да се обезверяваме", завърши тъжният наставник на Ботев (Пд).

Водещи

Най-четени