От Левски разкриха кога откриват Сектор "А" 27.02 | 10:20

Новата придобивка на стадион "Георги Аспарухов" ще бъде отворена за феновете предсрочно

От iNews.bg

"Левски" предвижда публика да стъпи за първи път в новия сектор "А" на 16 април, предава "Труд". Мачът срещу "Ботев" от17 ч е призван за историческото събитие. Запалянковците чакат мига от 3 години след събарянето на централната трибуна през февруари 2013-а.

Със затоплянето на времето напоследък работата по "Аспарухов" продължи ударно, правят се довършителни работи, разчистване. Само неочаквано препятствиеуможе да отложи събитието за 27 април, когато "сините" приемат "Лудогорец" от 17 ч.

"Левски" планираше откриването да е през лятото, като през пролетта се постави козирка и – после седалките. Държавата обаче не отпусна необходимите 2 млн. лв. и клубът смени плана. В същото време пловдивските "Ботев" и "Локомотив" чакат по 1 млн. лв. за своите бази, като още се надяват на решение на Министерски съвет.

Велислав Вуцов даде храна на твърденията, че ще е следващия треньор на "Левски". Специалистът се появи на мача "Монтана" - "Лудогорец" (1:0), а точно домакините са следващия съперник на "сините" - в сряда на "Аспарухов". На "Герена" не приемат сериозно слуховете. Стойчо Стоев не е бетониран на поста, но евентуално назначение на Вили се свързва с друг пост.

"Аз отдавна съм треньор и знам, че треньорът не е константа – коментира Стоев. - Изключвам такива като Арсен Венгер и Алекс Фъргюсън. Тази професия и доста ветровита. Не трябва да си особено проницателен, за да разбереш какво се случва. Очакванията бяха едва ли не да разгромим "Лудогорец", което не е адекватна реакция. Цяла седмица не престана да се тиражира това и ме накара малко да се замисля, но ще го запазя за себе си. Вътре в отбора всичко е спокойно, колкото и в "Левски" спокойствие да няма никога."

"Синята" агитка ще почете чрез траурни плакати на мача с "Черно море" във Варна днес една своя легенда. След дълго боледуване почина Николай Лазаров Владиков, когото всички на "Герена" познаваха като Коно. За последно доайенът на агитката бе на "Аспарухов" в инвалидна количка на пистата за мача с "Лудогорец" за купата през април 2015 г. - 1:0.

Водещи

Най-четени