Още един българин в плановете на Еспаньол 11.01 | 15:49

Станислав Манолев също е сред възможните нови попълнения на испанския клуб

От iNews.bg

След като снощи стана ясно, че бившият национал на България Мартин Петров е съвсем близо до подпис с Еспаньол, нищо чудно крилото на Болтън да се окаже в позната компания на "Корнея-Ел Прат".

Каталунският ежедневник "Ел Мундо Депортиво" съобщава, че "лос перикос" се интересуват и от още един български футболист - Станислав Манолев.

Авторитетното издание припомня, че българският национал не се разбира никак добре с наставника си в ПСВ Айндховен Дик Адвокаат, което и почти сигурно ще доведе до продажбата му през този месец.

Интерес към Манолев проявяват и клубове от Русия, като "Ел Мундо Депортиво" споменава още името на Валенсия и тимове от Серия А като потенциална дестинация за него.

Смята се обаче, че Еспаньол надали ще може да си позволи закупуването на Станислав Манолев в настоящия момент. Нещо, което и може да доведе до отдаването му под наем на каталунците.

"Станислав Манолев има договор с ПСВ до 2014 година, но различията му с Дик Адвокаат го поставиха на трансферния пазар. Той е представляван от същия мениджър, който се грижи и за кариерата на Фелипе Матиони (настоящ футболист на Еспаньол, б.а.). Трансфер изглежда невъзможен, но е възможно да се преговаря за отдаване под наем. Станислав Манолев бе предложен също така на Валенсия, както и на клубове от Италия", пише "Ел Мундо Депортиво".

Водещи

Най-четени