Поляците признаха за умишлена загуба на Евроволей 13.09 | 18:26

Плейофната среща на волейболните ни национали с Естония е утре и бе преместена с 3 ч. по-рано заради домакините от Чехия

От Михаела Ганчева

Националният отбор на България по волейбол (мъже) пристигна днес, 13 септември, по обяд, в курортния град Карлови Вари в Чехия, където ги посрещна мрачно и дъждовно време, съобщиха от пресцентъра на БФ Волейбол.

Отборът ще тренира от 18:00 до 19:30 часа българско време волейбол в зала "KV Arena", където утре, 14 септември, от 16:00 часа българско време, се изправя срещу отбора на Естония. Мачът ще се предава директно по БНТ 1.

Първоначално "лъвовете" трябваше да играят с Естония от 19:00 часа, но организаторите на Евроволей изместиха срещата за по-рано, за да може един от домакините на шампионата - Чехия да играе в късния часови пояс срещата си с Полша.

Междувременно от лагера на Дружина Полска признаха, че умишлено са загубили последната си среща от предварителната група със Словакия, за да избегнат далеч по-трудния поток, в който попаднаха нашите момчета. Днес капитанът на тима Пьотр Грушка защити избора на щаба на поляците в местните медии с думите:

"Не виждам нищо лошо да се възползваш от възможностите, които ти дава регламентът. От спортна гледна точка такъв подход не е , но в международните федерации има хора, на които се плаща, за да обмислят добре правилниците. Ние свършихме своята работа", категоричен бе опитният капитан.

Водещи

Най-четени