Почти 80 000 билета за Гран при на Индия са вече продадени 26.10 | 16:02

Капацитетът на съоръжението достига 120 000, като до състезателния уикенд остава достатъчно време, за да бъдат продадени и останалите билети

От Мариян Найденов

Милиардна Индия очаква своето първо Гран при от Формула 1 след само броени дни, а организаторите на старта се похвалиха, че почти 80 000 пропуска за спектакъла на "Буд Интернешънъл" са вече разграбени.

Капацитетът на съоръжението достига 120 000, като до състезателния уикенд остава достатъчно време, за да бъдат продадени и останалите билети.

"Вече сме продали близо 80 000 пропуска, което е доста окуражително, имайки предвид, че това е първо състезание от Формула 1 в страната", коментира представител на промоутърите от Jaypee.

"Разбира се, щяхме да бъдем още по-щастливи, ако вече бяхме продали 90% от билетите, защото продажбата на пропуски е единственият източник на приходи за нас. Но все още остават няколко дни до старта, като трябва да стискаме палци", добави той.

В опит да бъде запълнен пълният капацитет на "Буд Интернешънъл", оставащите билети ще бъдат продавани с известно намаление.

Водещи

Най-четени