Пропадна трансферът на Венци Христов в ЦСКА 05.02 | 12:56

"Червените" така и не успяха да намерят пари за национала

От Мариян Найденов

Смятаният за сигурно ново попълнение на ЦСКА Венцислав Христов остава в Берое, след като "червените" не спазиха и последната отсрочка, за да преведат исканата от заралии сума за нападателя.

При така стеклите се обстоятелства Христов остава футболист на Берое. Той има договор с отбора до лятото на 2015 година. "Зелените" възнамеряват да потърсят компенсация от ЦСКА за неизпълнения ангажимент, съобщиха от старозагорския клуб.

Несъстоялото се преминаване на Венци Христов в ЦСКА се превърна в една от големите трансферни саги в родната А група тази зима. Двете страни се бяха разбрали за трансферна сума от 450 000 лева, която да бъде преведена до 28 януари.

Това обаче не се случи и от Берое удължиха срока за плащане до 4 февруари, мотивирайки се с желанието на футболиста за трансфер именно в ЦСКА.

В понеделник (3 февруари) Берое замина на лагер в Турция, а заедно с тима тръгна и Венцислав Христов. Очакванията бяха, че нападателят ще се присъедини към ЦСКА в южната ни съседка, където и "червените" са на подготовка.

До края на вчерашния ден обаче ЦСКА така и не можа да намери нужните средства и така трансферът окончателно се провали.

Водещи

Най-четени