Разграбват билетите за Лудогорец - Лацио 24.02 | 15:43

Желанието на "орлите" за пълен стадион е на път да се осъществи

От iNews.bg

Сериозен интерес се наблюдава към билетите за срещата реванш от 1/16-финалите в Лига Европа между Лудогорец и Лацио още в първия ден от продажбата им.

Българският шампион посреща римския гранд в четвъртък (27 февруари) от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" в София.

Първият двубой на митичния "Олимпико" в Рим завърши с победа с 1:0 за разградчани, които ще се опитат да продължат с чудесното си представяне в Европа през този сезон, отстранявайки италианския колос.

Билетите за реванша бяха пуснати на касите на "Васил Левски" тази сутрин и още в първите минути около гишетата се събраха десетки нетърпеливи да се сдобият с ценните хартийки фенове.

В цените на пропуските няма промяна в сравнение с тези за груповата фаза на Лига Европа и те са на цени от 10, 15 и 25 лева, съответно за сектори Б / Г, В и А.

Билети за Лудогорец - Лацио могат да бъдат закупени и от  офиса на Ивентим в столицата на адрес ул. "Граф Игнатиев" 22, ет.2, ап.3, както и онлайн в сайта www.eventim.bg.

Предварителните очаквания са, че повече от 15 000 души ще подкрепят българския шампион срещу Лацио, като всички се надяваме отново да станем свидетели на поредната незабравима вечер за Лудогорец в Европа.

Водещи

Най-четени