Разследват Пепе заради псувни към съдията 22.03 | 08:50

Португалецът е изпуснал нервите си в тунела на "Ел Мадригал", след снощното равенство 1:1 с Виляреал в Примера Дивисион

От Константин Симидчийски

Португалският бранител на Реал Мадрид Пепе e заплашен от дисциплинарно наказание, след като не успя да скрие гнева си след снощното равенство 1:1 с Виляреал в Примера Дивисион.

"Кралския клуб" завърши мача с девет души, след като изгонени от игра бяха Серхио Рамос и Месут Йозил, като на трибуните бе пратен и старши-треньорът Жозе Моуриньо.

Испанската преса от своя страна информира, че след края на мача са се разиграли неприятни сцени в тунела на "Ел Мадригал". Съобщава се, че Пепе е изкрещял "това е грабеж, кучи сине" в лицето на главния съдия Хосе Парадас Ромеро, като вербалната агресия на защитника е била отразена в официалния доклад след срещата.

Това означава, че Пепе може да бъде наказан дисциплинарно от Испанската футбола федерация, която ще разгледа инцидента.

Дисциплинарно наказание може да получи и изгонения на трибуните Жозе Моуриньо, който отказа да говори пред пресата след края на двубоя, което също се разглежда като нарушение на правилника. За отбелязване е, че след ремито на "Ел Мадригал" не говори дори помощникът на Моуриньо - Айтор Каранка, който обикновено го прави в моментите, когато португалецът спазва медийно мълчание.

Водещи

Най-четени