Расист ли е Владимир Гаджев? 09.03 | 13:57

Александър Тодоров с остро изказване към играча на Левски

От Иво Вецев

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров отправи остри обвинения към халфа на Левски Владимир Гаджев, обвинявайки го в проява на расизъм по време на съботното Вечно дерби.

Снощи на стадион "Васил Левски" се разигра истинска драма, като "червените" спечелиха с 1:0 двубоя, който завърши с куп жълти и цели 6 червени картона, два от които бяха след последния съдийски сигнал на Георги Кабаков.

Тогава Омар Косоко и Владимир Гаджев се спречкаха, а съдията им показа наказателни картони, въпреки че срещата вече беше приключила.

В интервю по bTV Action изпълнителният директор на "армейците" Тодоров заяви, че не приляга на български национал да се държи по този начин и се съмнява, че подобно поведение би отивало на играч, който иска да играе в чужбина.

"Картоните са заслужени, но трябваше с еднакъв аршин да се мерят и двата отбора. За втори пореден мач Владимир Гаджев провокира наши състезатели", каза Тодоров и продължи.

"Той е национал и трябва да бъде за пример на останалите. Става въпрос за расизъм. Това е недопустимо за елитни футболисти. Какво ще стане, ако отиде в чужд отбор и прави такива неща".

Водещи

Най-четени